Publicitate

Atlas de mitocanie urbana - o campanie Radio Guerrilla, Ep. 1

Publicat de Bursuk on miercuri, martie 18, 2009

Singurul post de radio din Romania, a initiat o noua campanie de educatie urbana, numita "Atlas de Mitocanie Urbana", menita sa aduca in fata ascultatorilor toate specimenele de oras care le intalnim si care ne deranjeaza intr-un fel sau altul.

Astazi va prezint specimenul de mai jos:

Baiatul de bani gata…Trabucus fitzas exprimatus”

Actioneaza indeosebi noaptea, in spatii inchise, denumite de contemporani: “Cluburi deee, Fitze”, banii nefiind o problema, multumita familiei in care s-a nascut.
Manat de dorinta de recunoastere a, masculinitatii, se afla permanent in cautarea imperecherii cu femele din categoria “Pitipoanca de companie”. (in curand)
In momentul in care reuseste, manat de discretie, are grija sa afle toata lumea prin intermediul presei de moravuri usoare.
Fire nestatornica, cu cat numarul femelelor marcate este mai mare, cu atat multumirea de sine creste in aplauzele masculilor din aceeasi specie.
Atunci cand nu conduce masina a carei asigurare costa cat intretinerea unei scari de bloc, are mainile ocupate cu cheile masinei, cu un trabuc mare cat antebratul, sau cu telefonul mobil, evident scump, luate doua cate doua.
In timpul care ai ramane, se odihneste.
Daca ai fost deranjat de comportamentul lui, sau al altor exemplare ce apartin aceleiasi specii ale faunei urbane neidentificate de noi, povesteste pe antimitocanie@eliberadio.ro.

O campanie Radio Guerrilla. Cu doi de “R” si doi de “L”, cum bine zicea Mihaiu, din “Gheorghe si Mihaiu”…

TOATE DREPTURILE @ C.C.com


View My Stats

Publicitate