Publicitate

Tuneaza-ti Cazanu', ep. 2

Publicat de Bursuk on duminică, noiembrie 23, 2008

Iata si un hot-road (road=ulita, drum judetean, n.r.) creeat special pentru a impresiona cocalarii si printzesug(c)ile, cu o imensa masca fata vopsita pe alocuri cu pete de negru (probabil vopsitorul era in stare de ebrietate), gentzi in 3 prezoane (ca la un cazan care se respecta), si aparatori ferestre fata anti-scuipat, menite sa protejeze cocalarii de cojile de seminte scuipate din mers, de cocalarii din fata.


In imaginea de mai sus ne este prezentata o troaca auto-carutistica, un fel de masal car autohton creeat din bucati furate prin programul "Rabla". Ca dotari optionale se poate vedea ca taranoiul nostru a optat pentru oglinzi in culoarea caroseriei, sigla de Renault pe o masca de Logan vopsita in alb plastificat, si imitatie de faruri de ceata.


Fiindca munca la tara cere sacrificii, acest dizainar inventiv a decis ca va inlocui blocurile optice spate cu ochi de pisica, pentru economie de energie, si de asemenea a renuntat la bancheta spate pentru a mari spatiul de depozitare al balegarului si cocenilor ce vor fi transportati ulterior (se pot observa geamurile fumurii din folie care ascund cu eleganta incarcatura); de asemenea s-au montat cauciucuri ol sizon folosite anterior pe caruta bunicului. Bravo, cred ca Enzo Ferrari ar fi mandru de tine!!!


View My Stats

Publicitate